Bun Citit pe republlika.ro

Written by on 29th aprilie 2018

Bun venit pe www.republlika.ro

Radio Republlika Online își dorește sa devina primul post de radio din www cu valente de FM.

Cam așa ar începe orice început de descriere pentru ceea ce încercam sa realizam noi cu acest proiect. Suntem o adunătura de foști cochetanți cu media, unii de pe la radio, alții pe la nu știu ce reviste si unde mai pui ca avem pe unu care a fost si pe la OTV ( nimeni nu-i perfect).

Pe atunci…

Venim dintr-o vreme in care exprimarea libera iți era admisa atâta timp cat nu deranja pe careva , ca cine știe… îmi aduc aminte de studiouri electorale in care invitații erau pur si simplu morți de beți si însoțiți de prostituate.Imi aduc aminte de nopți pierdute , nervi măcinați si tone de cafea doar pentru redactarea unui articol , știri , care sa dea bine. S-au adunat multe frustrări si multe regrete din acea perioada si acum in epoca Politically Correctness-ului am decis ca e momentul perfect sa violam brutal si fără menajamente toate regulile tâmpeniei generalizate numite mass-media românească.

De ce acum ?

Cretinismul adus la rang de profesionalism de așa zișii realizatori din Romania ne-a dat un prim semn ca este timpul sa spunem STOP promovării nulităților , analfabetismului si interesele politrucilor deținători de trusturi media. Vrem un adevăr crunt , nu o minciuna digerabila.

Avem motive si de bucurie, nu înțelege ca suntem așa pesimiști, mai sunt câțiva care încearcă sa nu te tâmpească, dar asta e misiunea ta sa-i descoperi. In epoca digitala avem certitudinea ca nu mai poți fi legat de un aparat de radio sa asculți o muzica buna, de un tv sa vezi un documentar sau de niște foi de hârtie sa poți citi ceva interesant. Tocmai de aceea, nici noi nu mai credem ca trebuie sa ne supunem Atot preacurvit ului CNA , pentru a face un post de radio așa cum ne-am dori sa fie toata presa din Romania , LIBER !

PORNIM si vom porni frumos, va promitem ! Cum spunea un contemporan de-al meu : Răbdare , Răbdare si Tutun!

P.S.

Nu-i as a ca 20-18 , va fi un an mișto ?

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Republlika Online

Current track
TITLE
ARTIST