Dave Grohl lanseaza „PLAY”

Written by on 12th august 2018

Noul documentar și înregistrarea sunt disponibile acum.

Dave Grohl, a lansat un mini-documentar care îl vedeti cantand toate cele șapte instrumente în timpul unei compoziții de 23 de minute.
A spus că „sărbătorește recompensele și provocările dedicării unei vieți muzicii„, documentarul – regizat de Grohl – vine în două părți.

Primul incepe cu o explorare în spatele scenei, a iubirii lui Grohl de a face și de a canta muzică. Al doilea arată Grohl cantand la fiecare instrument pe o înregistrare instrumentală unică. Grohl canta la șapte instrumente în total,timp de 23 de minute puteti urmari performanta lui.
Comunicatul de presă spune: „Partea întâi se deschide cu reportaje din spatele scenei, care prezintă discuția despre iubirea de a canta  muzică și despre relația pe tot parcursul vieții cu un instrument și detaliază procesul și provocările înregistrării și filmării acestei performante unice’’

In videoclipul PLAY puteti vedea performanta acestuia. „Întreaga melodie a fost interpretată de Grohl, de fiecare dată pe un instrument diferit, timp de 23 de minute„.

 

Dave Grohl despre documentar.

Referindu-se la realizarea de muzică în documentar, Grohl spune: „Nu este ceva pe care tu l-ai stăpânit cu adevărat. Întotdeauna vei urmări următoarea provocare și intotdeauna încerci să găsești o modalitate de îmbunătățire a ceea ce ai învățat.

La începutul documentarului, Grohl se descrie ca fiind „un copil într-un magazin de bomboane” atunci când se confruntă cu instrumentele din studioul de muzică. El adaugă: „Pentru orice muzician, tânăr sau bătrân, un studio frumos plin de instrumente este ca un loc de joacă„.

Grohl discută, de asemenea, despre dificultatea producerii de muzică în momentele de inceput ale primei părți, spunând că muzica este întotdeauna un „puzzle și o provocare” și un „mister frumos„.

„PLAY”  Online Experience.

Play” a fost, de asemenea, transformat într-o experiență interactivă online, în care telespectatorii pot explora 7 spectacole ale lui Grohl, precum și să descarce tabulaturile instrumentelor și să afle mai multe despre organizațiile locale care lucrează în domeniul educației muzicale.

Puteți viziona documentarul prin intermediul experienței interactive aici, unde puteți asculta, de asemenea, sunetul master al înregistrării.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Republlika Online

Current track
TITLE
ARTIST