Are You Ready ? Disturbed Revine !

Written by on 18th august 2018

Disturbed vor lansa „Evolution”

Disturbed au anuntat ca vor lansa un nou album in toamna,”Evolution” si va fi cel de-al saptelea album al trupei infiintate in 1996. De pe noul album ne putem bucura si de primul single „Are You Ready Now

Evolution” va fi lansat pe 19 octombrie si va avea o versiune de lux, cu o inregistrare live a piesei „The Sound Of Silence

Nerabdarea fanilor a luat sfarsit.

Trupa a postat pe Facebook pentru a anunța noul album, scriind: „Este cu o mândrie extraordinară, bucurie și anticipare, că așteptăm cu nerăbdare să împărtășim următorul capitol din viața Disturbed cu lumea”.

Această înregistrare este cu adevărat unică și foarte specială pentru noi și nu putem decât să sperăm că, ascultând-o, lumea va simți la fel. Albumul  prezintă cea mai aventuroasă și eclectică combinație de stiluri muzicale și dispoziții pe care le-am încercat vreodată în cariera noastră. Fiecare cântec are cu adevărat propria identitate, senzație și putere.

Puteți urmări videoclipul pentru primul single „Are You Ready” de pe „Evolution” mai jos sau in Playlist-ul Radio Republlika.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Republlika Online

Current track
TITLE
ARTIST